Επίσημο: Στην Έβερτον ο Χάμες Ροντρίγκες

Η Έβερτον ανακοίνωσε την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα 2+1 χρόνια. Στα 20 εκατομμύρια λίρες το κόστος της μεταγραφής.

Επίσημο: Στην Έβερτον ο Χάμες Ροντρίγκες

Με τα χρώματα της Έβερτον θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο αγγλικός σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού έναντι του ποσού των 20 εκατομμυρίων βρετανικών λιρών και ενέταξε τον διεθνή άσο στο ρόστερ της.

Ο παίκτης έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Μέρσαεϊσαϊντ, ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο με την τόσο μεγάλη ιστορία, αλλά και με έναν προπονητή που με ξέρει πολύ καλά. Ανυπομονώ να πετύχω σπουδαία πράγματα και να κατακτήσω τίτλους, κάτι που όλοι θέλουν στην ομάδα.

Ήρθα εδώ για να βελτιωθώ και να βοηθήσω τον σύλλογο να κερδίσει τρόπαια και να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι με τον Κάρλο Αντσελότι και το προπονητικό του τιμ θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Η παρουσία του Αντσελότι στον πάγκο ήταν ένας από τους λόγους που υπέγραψα στον σύλλογο», είπε ο Χάμες Ροντρίγκες στις πρώτες του δηλώσεις.