Η απάντηση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το αν θα πήγαινε προπονητής στον Ολυμπιακό

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση αν θα πήγαινε ποτέ προπονητής στον Ολυμπιακό. Και ιδού τι απάντησε.

Η απάντηση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το αν θα πήγαινε προπονητής στον Ολυμπιακό

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή στη Ρουμανία, όπου μίλησε για τον ίδιο, τις επιτυχίες του στη Σαουδική Αραβία, τον πατέρα του Μιρτσέα και άλλα πολλά.

Λουτσέσκου: «Όπου πηγαίνω, παίρνω τίτλο»

Αναφερόμενος στην επιλογή του Μιρτσέα Λουτσέσκου να αφήσει τη Σαχτάρ για τη «μισητή αντίπαλο», Ντιναμό Κιέβου, ο Ραζβάν είπε:

«Είχε κάθε δικαίωμα να πάει εκεί. Η Σαχτάρ δεν επέκτεινε το συμβόλαιό του. Ποτέ δεν μίλησε άσχημα για την πρώην ομάδα του. Είναι επαγγελματίας και έχει το δικαίωμα να επιλέξει οποιαδήποτε ομάδα», τόνισε αρχικά για την απόφαση του πατέρα του, να αναλάβει τη Ντιναμό Κιέβου παρά το γεγονός ότι βρέθηκε στον πάγκο της Σαχτάρ για δώδεκα ολόκληρα χρόνια.

Ντιναμό Κιέβου: Ανέλαβε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου

Στο σημείο αυτό ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν θα έκανε κι εκείνος το ίδιο, αν επιστρέφοντας στην Ελλάδα, θα πήγαινε δηλαδή, στον αντίπαλο του ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό. Ο Ραζβάν ενοχλήθηκε αλλά στο τέλος έδωσε απάντηση:

«Εγώ είμαι ο Ραζβάν, εκείνος είναι ο Μιρτσέα. Είναι δύο διαφορετικές καταστάσεις. Γιατί μου κάνετε, όμως, αυτήν την ερώτηση; Εντάξει, θα σας απαντήσω: Δεν θα πήγαινα στον Ολυμπιακό» είπε.