Ντιναμό Κιέβου: Ανέλαβε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου

Τα ηνία στην τεχνική ηγεσία της Ντιναμό Κιέβου ανέλαβε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου. 

Ντιναμό Κιέβου: Ανέλαβε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου

Αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο της Ντιναμό Κιέβου καθώς ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Ρουμανίας και της Τουρκίας, Μιρτσέα Λουτσέσκου, είναι από σήμερα (23/7) ο νέος τεχνικός της ουκρανικής ομάδας όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος με τη συμφωνία των δύο πλευρών να είναι για δύο χρόνια και να περιλαμβάνει και οψιόν επέκτασης για άλλον ένα.

Ο πατέρας του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ήταν ο άνθρωπος που ουσιαστικά... αναμόρφωσε την Σαχτάρ Ντόνετσκ από τα μέσα της περασμένης δεκαετίας, οδηγώντας την σε οκτώ πρωταθλήματα Ουκρανίας, πέντε Κύπελλα καθώς επίσης και την κατάκτηση του Europa League το 2009.

«Ευελπιστώ πως η ισχυρή παράδοση της Ντιναμό Κιέβου θα αναζωογονηθεί με την παρουσία του Λουτσέσκου στην τεχνική ηγεσία μας. Εύχομαι να κερδίσει πολλούς τίτλους μαζί μας και οι οπαδοί μας να τον κρίνουν από τα αποτελέσματά του και μόνο», τόνισε απ' την πλευρά του πρόεδρος της ουκρανικής ομάδας, Ιχόρ Σούρκις.

Να σημειωθεί, πως ο Λουτσέσκου αντικατέστησε τον Ολεκσέι Μιχαϊλιτσένκο, ο οποίος απολύθηκε την περασμένη Δευτέρα (20/7).