Γουότφορντ: Στον «αέρα» ο Ίβιτς πριν το ντεμπούτο του στον πάγκο

Πολλά είναι τα παράπονα των παικτών της Γουότφορντ για την συμπεριφορά του νέου τους προπονητή, Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος ακόμα δεν έχει καθίσει στον πάγκο του αγγλικού συλλόγου.

Γουότφορντ: Στον «αέρα» ο Ίβιτς πριν το ντεμπούτο του στον πάγκο

Ούτε ένας μήνας δεν έχει συμπληρωθεί από την ημέρα που η Γουότφορντ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Βλάνταν Ίβιτς στην τεχνική της ηγεσία και ήδη άρχισαν τα προβλήματα στον σύλλογο για τον άλλοτε προπονητή του ΠΑΟΚ.

Δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Daily Mail» υποστηρίζει ότι πολλοί από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν παράπονα από την συμπεριφορά του 43χρονου και παράλληλα έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται για πόσο διάστημα ακόμα μπορεί να παραμείνει ο Σέρβος στον πάγκο του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, τον κατηγορούν ότι είναι απόμακρος, δεν τους έκανε καθόλου καλή εντύπωση από το ξεκίνημα κιόλας της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ, παράλληλα, όπως σημειώνει η εφημερίδα, ήδη υπάρχουν πιέσεις ώστε να αποχωρήσει.

Η Γουότφορντ ξεκινά την πορεία της στο πρωτάθλημα της Championship της Αγγλίας την επόμενη εβδομάδα (11/9) με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Μίντλεσμπρο.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως ο Ίβιτς είναι ο τέταρτος προπονητής που προσλαμβάνει η Γουότφορντ μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο, μετά τους Χάβι Γκράθια, Κίκε Σάντσεθ Φλόρες και Νάιτζελ Πίρσον.

Επίσημο: Ανέλαβε την Γουότφορντ ο Ίβιτς