Iταλία: Πρώτο ματς με κόσμο το φιλικό Πάρμα-Έμπολι

Η Ιταλία αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα με τον κορονοϊό, αλλά σιγά-σιγά θα υπάρξει επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα. Αρχή με το Πάρμα-Έμπολι.

Iταλία: Πρώτο ματς με κόσμο το φιλικό Πάρμα-Έμπολι

Περίπου επτά μήνες μετά την επιβολή του lockdown στην Ιταλία λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, τα γήπεδα της χώρας ετοιμάζονται λίγο-λίγο να υποδεχθούν ξανά φιλάθλους.

Με ελάχιστη παρουσία στην αρχή, όπως αναμένεται να γίνει στο κυριακάτικο (6/9) φιλικό της Πάρμα με την Έμπολι στο «Ένιο Ταρντίνι», όπου θα επιτραπεί η είσοδος σε χίλιους φιλάθλους (το γήπεδο έχει χωρητικότητα 23.000 θέσεις), οι οποίοι θα πρέπει να τηρήσουν σε απόλυτο βαθμό τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η Πάρμα, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το στάδιο Tardini είναι το πρώτο από τις εγκαταστάσεις της Serie A, που ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό μετά την εμφάνιση του Covid-19. Θέλουμε να αρχίσουμε ένα βήμα και ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι σε αυτή την κατεύθυνση, πάντα φυσικά εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Ακολουθώντας του κανόνες που έχουν θεσπιστεί από τις αρχές, κατορθώσαμε την δυνατότητα να επιτρέψουμε την είσοδο στο Tardini για το φιλικό της Κυριακής (06/09) κόντρα στην Έμπολι, για τον μέγιστο αριθμό που επιτρέπεται να μπει, το οποίο είναι 1.000 άτομα».