Πίρλο: «Δέκατο σερί πρωτάθλημα, μέχρι τέλος στο Champions League»

Ο Αντρέα Πίρλο δήλωσε πως στόχος της Γιουβέντους είναι το δέκατο σερί πρωτάθλημα και στην Ευρώπη να φτάσει μέχρι το τέλος στο Champions League.

Πίρλο: «Δέκατο σερί πρωτάθλημα, μέχρι τέλος στο Champions League»

Ο Ιταλός προπονητής της Γιουβέντους, δήλωσε για τη νέα αγωνιστική περίοδο:

«Θα δώσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, σίγουρα θα έχουμε μεγάλη επιθυμία για να δείξουμε στους οπαδούς ότι η Γιουβέντους θέλει να κερδίσει το 10ο συνεχόμενο scudetto και πιθανόν να φθάσει και στο τέλος του Champions League.

Γιουβέντους: Ανακοινώθηκαν οι συνεργάτες του Αντρέα Πίρλο - Βοηθός του ο Ιγκόρ Τούντορ

Είχα καλές εντυπώσεις, ξεκινήσαμε δυναμικά και με ενθουσιασμό. Σε σύντομο χρονικό διάστημα πολλοί παίκτες έφυγαν για τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους, όμως, εμείς συνεχίσαμε με όσους έμειναν πίσω.

Γιουβέντους: Πίρλο… ο νέος προπονητής! (pic)

Το μονοπάτι θα είναι μακρύ, ακριβώς επειδή δεν είχαμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε με τους παίκτες που ήταν μακριά. Δουλεύουμε από την πρώτη μέρα και πιστεύω ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα.

Αντρέα Πίρλο: Στον δρόμο που χάραξαν Κλοπ, Ζιντάν, Γκουαρντιόλα, Αντσελότι, Κόντε, Κρόιφ και Σιμεόνε

Ανατρέχοντας πίσω στο τελευταίο Champions League οι ομάδες που έφθασαν μέχρι το τέλος ήταν αυτές που προσπαθούσαν να πάρουν πίσω τη μπάλα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό θα πρέπει να είναι το χαρακτηριστικό που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε».