Marca: «Ο Μέσι σκέφτεται να κάνει πίσω»

Με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα είναι πιθανό να δούμε και τη νέα αγωνιστική περίοδο τον Λιονέλ Μέσι. Η «Marca» αναφέρει γιατί ο Μέσι σκέφτεται να κάνει πίσω και εξηγεί τους λόγους της παραμονής.

Marca: «Ο Μέσι σκέφτεται να κάνει πίσω»

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Λιονέλ Μέσι. Η «Marca» αναφέρει πως ο Αργεντινός άσος σκέφτεται να κάνει πίσω, να παίξει για ακόμη έναν χρόνο και εξηγεί τους λόγους της παραμονής.

Σύμφωνα λοιπόν με τους Ισπανούς, ο Μέσι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη ως «εχθρός» της Μπαρτσελόνα. Ουσιαστικά δεν θέλει η υπόθεσή του να φτάσει μέχρι τα δικαστήρια.

O Χόρχε Μέσι φέρνει τα πάνω-κάτω: «Ο Λιονέλ σκέφτεται να μείνει στην Μπαρτσελόνα»

Από εκεί και πέρα, βλέπει και ο ίδιος πως οι Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν, δυο ομάδες που θα μπορούσαν να δώσουν ένα τεράστιο ποσό για να τον αποκτήσουν κάνουν...πίσω. Άλλωστε μιλάμε για μια ρήτρα των 700 εκ. ευρώ (!).

Mέσι: Αδιεξοδο στο πρώτο ραντεβού του πατέρα του με τον Μπαρτομέου

Η «Marca» σημειώνει πως ο Λιονέλ Μέσι με τον πατέρα του, σε μία συνάντηση που είχαν, συμφώνησαν πως δεν θα δεχθεί την πρόταση της ανανέωσης του συμβολαίου του που πρότεινε η Μπαρτσελόνα, με τους όρους που είχαν συζητήσει πριν καιρό οι δυο πλευρές.

Όπως υποστηρίζει η «Marca» μένει να φανεί αν θα δώσει το παρών στη σημερινή προπόνηση της ομάδας!