O Χόρχε Μέσι φέρνει τα πάνω-κάτω: «Ο Λιονέλ σκέφτεται να μείνει στην Μπαρτσελόνα»

Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, παραδέχτηκε πως είναι πιο πιθανό πλέον το ενδεχόμενο παραμονής του Αργεντινού επιθετικού στην Μπαρτσελόνα.

O Χόρχε Μέσι φέρνει τα πάνω-κάτω: «Ο Λιονέλ σκέφτεται να μείνει στην Μπαρτσελόνα»

Το σενάριο της παραμονής του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα για έναν ακόμα χρόνο φαίνεται να κερδίζει περισσότερο έδαφος σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, απ’ ότι το να επιμείνει ο Αργεντινός επιθετικός για την αποχώρησή του από τους «μπλαουγκράνα».

Αν και ο πατέρας και μάνατζερ του διεθνούς άσου, Χόρχε, κατά την άφιξή του στην Βαρκελώνη έλεγε πως «πολύ δύσκολα θα παρέμενε ο γιος του στον σύλλογο», πλέον, μετά και την χθεσινή (2/9) συνάντηση με τον πρόεδρο των Καταλανών, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, η κατάσταση δείχνει να αλλάζει για τον παίκτη.

«Ο Λιονέλ σκέφτεται σοβαρά, πλέον, να μείνει στην Μπαρτσελόνα», φέρεται να είπε ο Χόρχε Μέσι σε Μέσο ενημέρωσης της Αργεντινής για την υπόθεση, ενώ την ίδια στιγμή δηλώσεις έχει κάνει και ο ξάδερφος του Μέσι, Μάξι Μπιανκούτσι, που μιλώντας στο «Tuttomercato», τόνισε: «Η αίσθησή μου είναι ότι ο αποχαιρετισμός του στην Μπαρτσελόνα δεν είναι πλέον τόσο ξεκάθαρος. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να φύγει».

Πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως ο Χόρχε Μέσι επισκέφτηκε σήμερα (3/9) το μεσημέρι τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα στο σπίτι του για να συζητήσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και πως πολύ σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση.

Όπως σημειώνουν πάντως στην Ισπανία, το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι ο Λιονέλ Μέσι θα μείνει για έναν ακόμα χρόνο στην Μπαρτσελόνα μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του και το επόμενο καλοκαίρι θα μείνει οριστικά ελεύθερος από τον σύλλογο.