Λίβερπουλ: Ανοίγουν ξανά οι πύλες του «Άνφιλντ»

Στόχος της Λίβερπουλ η επιστροφή 12.500 οπαδών στο ματς της 24ης Οκτωβρίου στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Λίβερπουλ: Ανοίγουν ξανά οι πύλες του «Άνφιλντ»

Μεγάλος στόχος της διοίκησης της Λίβερπουλ δεν είναι άλλος από την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες. Η εικόνα του άδειου «Άνφιλντ» στην επανεκκίνηση της Premier Legaue ήταν δυσάρεστη και μάλιστα σε μια σεζόν όπου η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ επέτρεψε στον θρόνο μετά από 30 χρόνια.

Η ώρα όμως που οι φίλοι των «ρεντς» θα περάσουν τις θύρες του γηπέδου έφτασε. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Liverpool Echo», η διοίκηση του κλαμπ έχει σημαδέψει την ημερομηνία της 24ης Οκτωβρίου και το ματς με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ως την πλησιέστερη για να ανοίξει τις πύλες του «ναού».

Θυμίζουμε πως τελευταία φορά που η Λίβερπουλ είχε παίξει μπροστά στο κοινό της ήταν για τους «16» του Champions League απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης στις 11 Μαρτίου. Το επικρατέστερο σενάριο κάνει λόγο για είσοδο 12.500 οπαδών, δηλαδή το 20% της συνολικής χωρητικότητας του «Άνφιλντ», με ανοιχτές και τις τέσσερις κερκίδες.