Συμφωνία Τσέλσι και Λεβερκούζεν για Χάβερτς

Τσέλσι και Λεβερκούζεν ήρθαν σε συμφωνία για την μεταγραφή του Κάι Χάβερτς στους λονδρέζους έναντι του ποσού των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Συμφωνία Τσέλσι και Λεβερκούζεν για Χάβερτς

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η μεταγραφή του Κάι Χάβερτς στην Τσέλσι, καθώς ξεπεράστηκε και το τελευταίο «εμπόδιο» για την μετακίνηση του Γερμανού μεσοεπιθετικού στους «μπλε».

Οι λονδρέζοι ήρθαν σε συμφωνία με την Λεβερκούζεν, η οποία θα εισπράξει για την πώληση του διεθνούς άσου το ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ συν άλλα 20 εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο 21χρονος παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του με την Τσέλσι και έχει περάσει και τις ιατρικές εξετάσεις, ενώ αυτό που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο νεαρός άσος μέτρησε την περασμένη σεζόν στη Λεβερκούζεν 18 γκολ και 9 ασίστ σε 45 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις και θα γίνει η έβδομη καλοκαιρινή μεταγραφή της Τσέλσι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου μετά τους Τίμο Βέρνερ, Χακίμ Ζιγέτς, Μπεν Τσίλγουελ, Τιάγκο Σίλβα, Μαλάνγκ Σαρ και Ξαβιέρ Μπουγιαμπά.