Ρόμπερτσον για Τσιμίκα: «Δεν θα είναι εύκολο, θέλω να παραμείνω νούμερο 1 αριστερό μπακ»

Ο Άντι Ρόμπερτσον μίλησε για την «μονομαχία» του με τον Κώστα Τσιμίκα για το αριστερό άκρο της άμυνας στη Λίβερπουλ.

Ρόμπερτσον για Τσιμίκα: «Δεν θα είναι εύκολο, θέλω να παραμείνω νούμερο 1 αριστερό μπακ»

Η Λίβερπουλ εδώ και καιρό αναζητούσε έναν παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνάς της, προκειμένου να μπορεί να καλύψει τον Άντι Ρόμπερτσον.

Ο Σκοτσέζος δεν έβγαινε ποτέ από την ενδεκάδα και όταν αυτό γινόταν, έπαιζε αριστερό μπακ ο δεξιοπόδαρος μέσος Μίλνερ. Ο παίκτης για όλες τις δουλειές...

Με την απόκτηση φέτος του Κώστα Τσιμίκα, τα πράγματα είναι διαφορετικά και ο Γιούργκεν Κλοπ έχει μια ακόμη εξαιρετική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας. Τον δικό μας, Κώστα Τσιμίκα.

Ο Τσιμίκας της Λίβερπουλ μιλά για Ολυμπιακό, Κλοπ, Άνφιλντ και το νούμερο στη φανέλα του

Για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, μίλησε ο βασικός αριστερός ακραίος μπακ χαφ των πρωταθλητών Αγγλίας, Άντι Ρόμπερτσον.

«Για εμένα προσωπικά, είναι προφανώς ο αντικαταστάτης μου και θέλω να παραμείνω νούμερο 1 αριστερό μπακ. Θέλω να αγωνιστώ σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια, να διατηρήσω τη φόρμα μου και τα υψηλά επίπεδα επιδόσεών μου και θέλω να είμαι παρών σε κάθε ματς.

Τσιμίκας: Αλλαγή του Ρόμπερτσον στο 2-2 της Λίβερπουλ με τη Σάλτσμπουργκ (vids)

Ξέρω πως δεν είναι εύκολο συνέχεια, αλλά αυτή είναι η οπτική μου και εξαρτάται από εμένα και τις εμφανίσεις μου και ελπίζω πως θα παραμείνω πρώτη επιλογή.

Έχω δει τον Τσιμίκα στις προπονήσεις και φαίνεται πολύ καλός παίκτης. Δεν έχω δει πολλά από τα ματς του με τον Ολυμπιακό, όμως, φυσικά έχουν δει κάτι σε αυτόν ώστε να εξελιχθεί κι άλλο στην ομάδα και δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό», δήλωσε ο διεθνής Σκοτσέζος άσος της Λίβερπουλ.