Ολυμπιακός: Θετικός στον κορονοϊό ο Τράουκο

Ο Μιγκέλ Τράουκο, υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό όπως έκανε γνωστό η Σεντ Ετιέν.

Ολυμπιακός: Θετικός στον κορονοϊό ο Τράουκο

Ο κορονοϊός καλπάζει σε όλο τον κόσμο και το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να μείνει έξω από αυτή την ιστορία που συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον πλανήτη. Στον Ολυμπιακό έχουν εμφανιστεί σε δέκα μέρες τρία κρούσματα με τελευταίο αυτό του Μάξι Λοβέρα, το οποίο ήταν και η αφορμή για να αναβληθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ.

Θετικός στον κορονοϊό, όμως, βρέθηκε και ένας υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Μιγκέλ Τράουκο, ο οποίος είναι θετικός στον Covid-19 κάτι που έκανε γνωστό ο προπονητής της Σεντ Ετιέν, Κλοντ Πιελ.

Αυτό σημαίνει ότι ο Περουβιανός θα μπει σε καραντίνα για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο Ολυμπιακός από τη στιγμή που έχασε τον Ζαϊντού ασχολήθηκε και πάλι με τον Τράουκο ξεκινώντας νέο κύκλο επαφών με τη Σεντ Ετιέν. Αυτή η εξέλιξη είναι φανερό ότι θα επηρεάσει το θέμα της μεταγραφής του στην ομάδα του Πειραιά.

Ο ατζέντης του, πάντως σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε: «Έχουμε περιθώριο μέχρι τις 5 Οκτωβρίου για να ξεκαθαρίσουμε το μέλλον του, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού υφίσταται».