Υπέγραψε στη Σεβίλλη ο Ράκιτιτς έως το 2024 (pics-vid)

Παίκτης ξανά της Σεβίλλης ύστερα από μια εξαετία στην Μπαρτσελόνα είναι ο Κροάτης μέσος Ιβάν Ράκιτιτς.

Υπέγραψε στη Σεβίλλη ο Ράκιτιτς έως το 2024 (pics-vid)

Τη φανέλα της Σεβίλλης προβάρει ξανά ο Ιβάν Ράκιτιτς, ο οποίος ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». Την επιστροφή του 32χρονου Κροάτη μέσου ανακοίνωσε σήμερα (1/9) η έξι φορές και φετινή κάτοχος του Europa League. Ο ποιοτικός χαφ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα της Ανδαλουσίας στην οποία είχε ενταχθεί πρώτη φορά το 2011.

Τα τελευταία έξι χρόνια ο Ράκιτιτς αγωνιζόταν με επιτυχία στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης δεν βρισκόταν στα πλάνα του νέου τεχνικού ηγέτη των «μπλαουγκράνα», Ρόναλντ Κούμαν. Έτσι η Σεβίλλη ήρθε σε συμφωνία με την Μπάρτσα, με τους Καταλανούς να ανακοινώνουν νωρίτερα σήμερα την παραχώρηση του διεθνούς μέσου. Μάλιστα ευχαρίστησαν δημοσίως τον παίκτη για την αφοσίωσή του στον σύλλογο από το 2014.

Στο «Καμπ Νου» ο Ράκιτιτς κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα και τέσσερα Κύπελλα Ισπανίας, ένα Champions League και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Περίπου δέκα ημέρες μετά την κατάκτηση του Europa League νικώντας στον τελικό την Ίντερ, η Σεβίλλη καλωσόρισε τον Ράκιτιτς, προσφέροντάς του συμβόλαιο το οποίο λήγει στις 30 Ιουνίου 2024. Η Σεβίλλη είχε κατακτήσει το Europa League και το 2014, στην τελευταία δηλαδή σεζόν του Ράκιτιτς ως αρχηγού τότε της ομάδας.

Δείτε τις αναρτήσεις της Σεβίλλης και της Μπαρτσελόνα για τον Ιβάν Ράκιτιτς: