Ολυμπιακός: Πόσα κέρδισε η Λα Κορούνα από τη μεταγραφή του Γκιγιέρμε στην Αλ Σαντ

Η πρώην ομάδα του Γκιγιέρμε, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια θα εισπράξει ένα σημαντικό ποσό από την πώληση του από τον Ολυμπιακό στην Αλ Σαντ.

Ολυμπιακός: Πόσα κέρδισε η Λα Κορούνα από τη μεταγραφή του  Γκιγιέρμε στην Αλ Σαντ

Ο Γκιγιέρμε από τη Δευτέρα (31/8) είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Αλ Σαντ αποτελώντας παρελθόν για τον Ολυμπιακό μετά από δύο χρόνια που αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Η μεταγραφή του Βραζιλιάνου χαφ στην Αλ Σαντ προκάλεσε χαμόγελα και στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, την ομάδα από την οποία τον απέκτησε ο Ολυμπιακός. Πριν δύο καλοκαίρια οι Πειραιώτες είχαν πληρώσει 2,5 εκατ. ευρώ στην ομάδα της Γαλικίας για να πάρουν τον παίκτη που ήθελε θερμά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Η «Ντέπορ» είχε διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης τότε με αποτέλεσμα η μεταγραφή του Γκιγιέρμε στην Αλ Σαντ να της φέρνει χρήματα στο ταμείο της. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Ισπανία η Κορούνια θα εισπράξει περισσότερα από 500.000 ευρώ.

Μάλιστα τα ισπανικά Μέσα τονίζουν πως είναι ένα ποσό-ανάσα για την Ντεπορτίβο. Θεωρούν πως αυτά τα χρήματα θα βοηθήσουν αρκετά την ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει τη νέα σεζόν στη δεύτερη κατηγορία.