Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει ελεύθερος (και) ο Βιδάλ, που πάει προς Ίντερ

Μετά τον Λιονέλ Μέσι και ο Αρτούρο Βιδάλ πιέζει να αποχωρήσει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα αυτό το καλοκαίρι.

Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει ελεύθερος (και) ο Βιδάλ, που πάει προς Ίντερ

Σα να μην έφτανε για την Μπαρτσελόνα η υπόθεση με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι, πλέον και ο Αρτούρο Βιδάλ ζητά να αποχωρήσει από τον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι και μάλιστα ελεύθερος.

Ο Χιλιανός μέσος βέβαια, δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του στους «μπλαουγκράνα», Ρόναλντ Κούμαν, ωστόσο έχει έναν ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό του με τους Καταλανούς.

Το τελευταίο διάστημα οι εκπρόσωποι του παίκτη βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις με τους ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα ώστε να βρεθεί μία «λύση» για το συμβόλαιο, ενώ την ίδια στιγμή τόσο η Ίντερ όσο και η Γιουβέντους «ερίζουν» για την απόκτησή του, με τους νερατζούρι να έχουν τον πρώτο λόγο. Μάλιστα, γίνεται λόγος για συμφωνία με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Στο μεταξύ, ο Χιλιανός άσος αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί φέτος στην Μπαρτσελόνα και τόνισε πως ο σύλλογος ακολουθεί λάθος τρόπο σκέψης και προσέγγισης των πραγμάτων.

«Η Μπαρτσελόνα πρέπει να αλλάξει τον τρόπο σκέψης της. Το ποδόσφαιρο έχει γίνει διαφορετικό, έχει να κάνει περισσότερο με τη δύναμη και την ταχύτητα και η τεχνική συχνά μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Μια ομάδα που πιστεύω ότι είναι η καλύτερη στον κόσμο δεν γίνεται να έχει 13 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και οι υπόλοιποι να είναι νέοι», σημείωσε μεταξύ άλλων.