Υπογράφει στη Σεβίλλη ο Ιβάν Ράκιτιτς

Σύμφωνα με τη «Marca», o Ιβάν Ράκιτιτς περνά από ιατρικές εξετάσεις στη Βαρκελώνη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από την Μπαρτσελόνα στη Σεβίλλη.

Υπογράφει στη Σεβίλλη ο Ιβάν Ράκιτιτς

Έτοιμος να επιστρέψει στη Σεβίλλη είναι ο Ιβάν Ράκιτιτς, με την οποία είχε αγωνιστεί και την τριετία 2011 – 2014, προτού μετακομίσει στη Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με τη «Marca», ο Κροάτης μέσος περνά από ιατρικές εξετάσεις στη Βαρκελώνη και αναμένεται να ολοκληρώσει σύντομα την μετακίνησή του στους Ανδαλουσιάνους, με τους οποίους είχε κατακτήσει το Europa League το 2014.

Ο 32χρονος ενημερώθηκε πρόσφατα από το νέο προπονητή του στους «μπλαουγκράνα», Ρόναλντ Κούμαν, ότι δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ότι θα πρέπει να βρει μία νέα ομάδα για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Αρκετές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του, ωστόσο, εκ του αποτελέσματος, η Σεβίλλη φαίνεται τελικά ότι ήταν αυτή που κατάφερε να κερδίσει την «κούρσα» για την υπογραφή του.

Υπενθυμίζεται επίσης πως οι Ανδαλουσιάνοι έχουν ήδη εντάξει στο ρόστερ τους αυτό το καλοκαίρι τους Σούσο (αγοράστηκαν τα δικαιώματά του από τη Μίλαν) και Όσκαρ Ροντρίγκεθ (Ρεάλ), ενώ ο Ράκιτιτς πρόκειται να καλύψει πλέον το κενό του Έβερ Μπανέγκα, ο οποίος αποχώρησε για να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία και την Αλ-Σαμπάμπ.

Ο Ράκιτιτς στο διάστημα της καριέρας του στην Μπαρτσελόνα μέτρησε συνολικά 310 συμμετοχές και 36 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ την περασμένη σεζόν είχε 42 εμφανίσεις, ένα γκολ και πέντε ασίστ με τους «μπλαουγκράνα».