Ζοζέ Μουρίνιο: Τα «γαλλικά» του Πορτογάλου σε δημοσιογράφο του Sky Sports (vid)

H σειρά «All or Nothing: Tottenham Hotspur» του Amazon Prime, που παρουσιάζει την πορεία της Τότεναμ την περσινή σεζόν, έκανε πρεμιέρα. Με το «καλημέρα» ο τεχνικός Ζοζέ Μουρίνιο έκλεψε τις εντυπώσεις με τα «γαλλικά» του σε δημοσιογράφο του Sky Sports!

Ζοζέ Μουρίνιο: Τα «γαλλικά» του Πορτογάλου σε δημοσιογράφο του Sky Sports (vid)

H σειρά «All or Nothing: Tottenham Hotspur» του Amazon Prime που παρουσιάζει την πορεία της Τότεναμ την περσινή σεζόν έκανε πρεμιέρα. Με το «καλημέρα» ο τεχνικός Ζοζέ Μουρίνιο έκλεψε τις εντυπώσεις με τα «γαλλικά» του σε δημοσιογράφο του Sky Sports!

Το video που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει τον Πορτογάλο προπονητή στο γραφείο του, λίγες μόλις ημέρες μετά την πρόσληψή του αντί του Ποτσετίνο, να ακούει την έντονη κριτική ενός δημοσιογράφου του Sky Sports.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε τον Μουρίνιο «ξεπερασμένο», γεγονός που έφερε την αντίδραση του Πορτογάλου.

«Η φυγή του Ποτσετίνο από την Τότεναμ προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media. Δεν νομίζω πως έχω ξαναδεί τόση μεγάλη αντίδραση στην απόλυση ενός προπονητή.

Μεγαλύτερη έκπληξη μου έκανε το γεγονός πως ήρθε ο Ζοζέ. Είναι πραγματικά το ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει η Τότεναμ; Δεν συμφωνώ, για να είμαι ειλικρινής.

Κατέκτησε τρόπαια σε κάθε ομάδα που εργάστηκε. Ξέρετε, το Champions League, τη La Liga, την Premier League. Τα πάντα. Όμως, σας λέω ότι οι καλές εποχές του Μουρίνιο έχουν παρέλθει. Δείτε τι συνέβη στη Γιουνάιτεντ», σχολίασε ο δημοσιογράφος, με τον Μουρίνιο να σηκώνεται από την καρέκλα του, να κλείνει την τηλεόραση και να βρίζει τον δημοσιογράφο!

Δείτε το βίντεο