«Kicker»: Κορυφαίος Γερμανός προπονητής της σεζόν ο Φλικ - Στη δεύτερη θέση ο Κλοπ

Ο Χάνσι Φλικ μετά το τρεμπλ με την Μπάγερν αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος Γερμανός προπονητής της σεζόν μετά από ψηφοφορία του «Kicker». 

«Kicker»: Κορυφαίος Γερμανός προπονητής της σεζόν ο Φλικ - Στη δεύτερη θέση ο Κλοπ

Η Μπάγερν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε αδιανόητα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Οι Βαυαροί κατέκτησαν τους εγχώριους τίτλους, ενώ ανέβηκαν και στην κορυφή της Ευρώπης με την κατάκτηση του Champions League πριν λίγες μέρες κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, ολοκληρώνοντας στο τρεμπλ.

Τα παραπάνω κατορθώματα των Βαυαρών, είχαν ως αποτέλεσμα να φέρουν ακόμα μία σπουδαία επιτυχία στον προπονητή της Μπάγερν, Χάνσι Φλικ ο οποίος ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος Γερμανός τεχνικός της σεζόν.

Συγκεκριμένα, στην ετήσια ψηφοφορία του «Kicker» όπου συμμετέχουν οι σημαντικότεροι δημοσιογράφοι της χώρας, ο 55χρονος προπονητής έλαβε 232 ψήφους και κατάφερε να προσπεράσει στην... κούρσα ακόμα και τον Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος οδήγησε και πάλι μετά από πολλά χρόνια την Λίβερπουλ στην κορυφή της Premier League. Ο Κλοπ έλαβε 164 ψήφους και στην 3η θέση βρέθηκε ο Κρίστιαν Στράιχ της Φράιμπουργκ με 40 ψήφους.