Πέρασε ιατρικά ο Ζαϊντού, υπογραφεί για 5 χρόνια στην Πόρτο

Πόρτο και Σάντα Κλάρα τα βρήκαν για τον Ζαϊντού με τον ποδοσφαιριστή να έχει ήδη περάσει τα ιατρικά τεστ και να ετοιμάζεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο.

Πέρασε ιατρικά ο Ζαϊντού, υπογραφεί για 5 χρόνια στην Πόρτο

Ο Ολυμπιακός πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις τη μεταγραφή του Ζαϊντού, έφτασε τα 4 εκατ. ευρώ που απαιτούσε η Σάντα Κλάρα, αλλά τα ίδια λεφτά έδωσε και η Πόρτο με τον ποδοσφαιριστή να επιλέγει τους πρωταθλητές Πορτογαλίας για να συνεχίσει την καριέρα του.

Πόρτο και Σάντα Κλάρα έχουν δώσει τα χέρια και είναι χαρακτηριστικό πως ο 23χρονος Νιγηριανός εγκατέλειψε την προετοιμασία της ομάδας του που γινόταν στο Πεναφιέλ για να τελειώσει τη μεταγραφή του στην Πόρτο.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν πως ο παίκτης έχει ήδη περάσει τα ιατρικά τεστ και είναι έτοιμος να υπογράψει το πενταετές συμβόλαιο που του έχει προτείνει η Πόρτο. Οι δύο ομάδες τα βρήκαν στα 4 εκατ. ευρώ και το ποσό θα καταβληθεί σε δύο δόσεις.

Να σημειώσουμε ότι τον ποδοσφαιριστή είχε απαιτήσει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με τον Άλεξ Τέγιες. Τον βασικό μπακ της Πόρτο φέρεται να τον έχει προτείνει στη Μπαρτσελόνα ο Ζόρζε Μέντες.

Όσον αφορά στην επίσημη ανακοίνωση του Ζαϊντού Σανουσί από την Πόρτο αυτή ίσως να καθυστερήσει από την πλευρά των "Δράκων", διότι θα πρέπει πρώτα να προκύψει κάποια πώληση και στη συνέχεια να πάρει παίτκτη.