Σεντ Ετιέν: Εκτός αποστολής ο Τράουκο, στον πάγκο ο Εμβιλά

Ο Μιγκέλ Τράουκο δεν είναι στην αποστολή της Σεντ Ετιέν στο ματς που βρίσκεται σε εξέλιξη με τη Λοριάν, ενώ στον πάγκο είναι ο Εμβιλά.

Σεντ Ετιέν: Εκτός αποστολής ο Τράουκο, στον πάγκο ο Εμβιλά

Από τη στιγμή που ο Ζαϊντού επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Πόρτο, στον Ολυμπιακό είναι υποχρεωμένοι να ψάξουν προς άλλες κατευθύνσεις για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας του.

Κάπως έτσι οι "ερυθρόλευκοι" φέρονται να έχουν και πάλι στροφή προς τον Μιγκέλ Τράουκο. Ο Περουβιανός μπακ ανήκει στη Σεντ Ετιέν και είχε φτάσει κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά οι πρωταθλητές δεν τα είχαν βρει τότε με την ομάδα του.

Ο παίκτης μπορεί να έμεινε από… σπόντα στη Σεντ Ετιέν και επειδή οι διαπραγματεύσεις της με τον Ολυμπιακό δεν προχώρησαν, αλλά αυτό δεν άλλαξε καθόλου τη στάση του Κλοντ Πουέλ απέναντι του. Δεν τον υπολογίζει και τώρα που ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην υπόθεση τα πράγματα ίσως να γίνουν πιο εύκολα.

Πάντως ο Περουβιανός μπακ παραμένει εκτός πλάνων και είναι ενδεικτικό ότι στο παιχνίδι που βρίσκεται σε εξέλιξη κόντρα στη Λοριάν ο Πουέλ έχει εκτός αποστολής τον Τράουκο. Αντίθετα ο Εμβιλά είναι στον πάγκο της Σεντ Ετιέν.