Ο Βιδάλ προτιμάει τη Γιουβέντους

Ο Αρτούρο Βιδάλ παρά το ενδιαφέρον της Ίντερ προτιμάει να επιστρέψει στη Γιουβέντους, η οποία τον έχει στο… στόχαστρο της.

Ο Βιδάλ προτιμάει τη Γιουβέντους

Αλλάζουν τα πάντα στη Μπαρτσελόνα και αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Αρτούρο Βιδάλ, τον οποίο δεν υπολογίζει ο Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Χιλιανός αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Αντόνιο Κόντε προσπαθεί εδώ και ένα χρόνο να πάρει τον παίκτη στην Ίντερ, αλλά δεν τα έχει καταφέρει. Και τώρα οι "νερατζούρι" προσπαθούν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή, αλλά το πιθανότερο είναι πως δεν θα τα καταφέρουν.

Αρχικά είχε δείξει διάθεση να πει το "ναι" στην Ίντερ και εκεί που στο Μιλάνο τον είχαν σχεδόν σίγουρο τελικά τα πράγματα άλλαξαν. Ο Αρτούρο Βιδάλ δείχνει να προτιμάει τη Γιουβέντους από την Ίντερ.

Οι "μπιανκονέρι" που έχουν στον πάγκο τους τον Αντρέα Πίρλο γνωρίζουν καλά τον ποδοσφαιριστή. Και ο Πίρλο τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και θέλει να τον πάρει στη Γιουβέντους με τον παίκτη από την πλευρά του να δείχνει προτίμηση στην παλιά του ομάδα.