Τσέλσι: Δίνει χρήματα και Κέπα για Ντοναρούμα

Τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα από την Μίλαν φιλοδοξεί να πάρει στο Λονδίνο η Τσέλσι και προσφέρει εκτός από χρήματα και τον Κέπα ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Τσέλσι: Δίνει χρήματα και Κέπα για Ντοναρούμα

Τι κι αν η Τσέλσι έχει ήδη εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της το φετινό καλοκαίρι τους Βέρνερ, Ζίγετς, Τσίλγουελ και Τιάγκο Σίλβα.

Οι λονδρέζοι όχι μόνο δεν ολοκλήρωσαν τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό «παζάρι», αλλά φιλοδοξούν να πραγματοποιήσουν και μία ακόμα απόκτηση ταλαντούχου ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα της Μίλαν, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

Την θέση του βασικού κάτω από την εστία των «μπλε» έχει τα τελευταία δύο χρόνια ο Κέπα, τον οποίο μάλιστα ο σύλλογος της αγγλικής πρωτεύουσας απέκτησε από την Αθλέτικ Μπιλμπάο έναντι του ποσού ρεκόρ των 80 εκατομμυρίων ευρώ. Εκ του αποτελέσματος όμως, ο 25χρονος Βάσκος τερματοφύλακας δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες στο διάστημα της παρουσίας του στην Τσέλσι και η τελευταία θέλει πλέον να τον αντικαταστήσει με τον Ντοναρούμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «μπλε» ετοιμάζουν επίσημη πρόταση στη Μίλαν για τον ποδοσφαιριστή και θα προσφέρουν εντός των ημερών εκτός από χρήματα και τον Κέπα ως έμψυχο αντάλλαγμα, με την ελπίδα να εξασφαλίσουν την θετική απάντηση των «ροσονέρι».

Τέλος, σημειώνεται πως ο Ντοναρούμα έχει έναν ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό του με την ομάδα του Μιλάνου, ενώ το τελευταίο διάστημα ολοένα και εντείνονται οι φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από τη Μίλαν κα την Ιταλία για να συνεχίσει σε άλλη χώρα την ποδοσφαιρική του καριέρα.