«Η Γιουβέντους θέλει δίδυμο Μέσι-Ρονάλντο»

Με νέο της δημοσίευμα η Equipe υπογραμμίζει πως η Γουβέντους προσέγγισε τον Λιονέλ Μέσι ώστε να τον πείσει να γίνει συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στην ιταλική ομάδα. 

«Η Γιουβέντους θέλει δίδυμο Μέσι-Ρονάλντο»

Η Equipe ξαναχτυπά στο θέμα του Λιονέλ Μέσι. Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη πως ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, επικοινώνησε με τον πατέρα και ατζέντη του Λιονέλ Μέσι, Ζόρζε, και αυτός του απάντησε πως έχει αποφασίσει να πάει στη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα, νέο δημοσίευμα, βάζει... φωτιές στην υπόθεση του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Συγκεκριμένα, το γαλλικό Μέσο σύμφωνα με αποκλειστικές του πληροφορίες -όπως επικαλείται- ισχυρίζεται πως οι ιθύνοντες της Γιουβέντους επικοινώνησαν με την πλευρά του Λιονέλ Μέσι και του εξέφρασαν την επιθυμία τους να τον δουν στους «μπιανκονέρι» παρέα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δημιουργώντας ένα... τρομακτικό δίδυμο και ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο επίπεδο της Γιουβέντους.

Τα σενάρια λοιπόν σχετικά με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι... δίνουν και παίρνουν και το μόνο σίγουρο είναι πως το σίριαλ του καλοκαιριού, έχει πολλά επεισόδια ακόμα.

Sky Sports: Υπήρξε τηλεφωνική επαφή Μέσι με Γκουαρντιόλα

«Ο Μέσι διάλεξε την Μάντσεστερ Σίτι»