Κασάμι: Ο Μάρκο Σίλβα είναι μια ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα

Ο Παϊτίμ Κασάμι μίλησε στο skysports για τον Μάρκο Σίλβα με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Έβερτον από τον Πορτογάλο.

Κασάμι: Ο Μάρκο Σίλβα είναι μια ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα

Ο Ελβετός μέσος που έχει συνυπάρξει με τον Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό εκθείασε το έργο του τέως «ερυθρόλευκου» τεχνικού:

«Δίνει πολύ μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες. Είναι πολύ έξυπνος τακτικά. Είναι μια ιδιοφυΐα. Είναι πολύ ευθύς με τους παίκτες του. Αντιμετωπίζει όλους με τον ίδιο τρόπο. Αν προπονείσαι καλά, σου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστείς. Αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ στον Σίλβα. Δεν έχει σημασία αν είσαι αστέρι ή ένας ποδοσφαιριστής μικρότερου βεληνεκούς. Είναι δίκαιος και ο κάθε παίκτης παίρνει τις ευκαιρίες του», είπε αρχικά ο Κασάμι και στη συνέχει τόνισε ότι οι ομάδες του Σίλβα παίζουν ποδόσφαιρο και δεν περιμένουν τον αντίπαλο:

«Το 2015 κερδίσαμε εκτός έδρας την Αρσενάλ με 3-2 για το Champions League. Τους κερδίσαμε παίζοντας ποδόσφαιρο, χωρίς να είναι 10 παίκτες πίσω από την μπάλα. Εχει τις ιδέες του και ποτέ δεν αλλάζει τη φιλοσοφία του. Θέλει η ομάδα του να παίζει ποδόσφαιρο. Περάσαμε υπέροχα μαζί του».