Μίλαν: «Ροσονέρο» για έναν ακόμα χρόνο ο Ιμπραϊμοβιτς!

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο αναμένεται ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Μίλαν

Μίλαν: «Ροσονέρο» για έναν ακόμα χρόνο ο Ιμπραϊμοβιτς!

Και τελικά ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς συνεχίζει σε υψηλό επίπεδο αφού συμφώνησε με τη διοίκηση της Μίλαν και θα παραμείνει για ακόμα ένα χρόνο στην πρωτεύουσα του ιταλικού βορρά.

Η ανάρτηση του ατζέντη του Σουηδού επιθετικού, Μίνο Ραϊόλα που χαρακτήριζε το βράδυ της Τετάρτης (26/8) «ψευδή» τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για συμφωνία της Μίλαν με τον Ζλάταν έκαναν πολλούς οπαδούς της ομάδος να… παγώσουν.

Ωστόσο, παύση ήταν και πάει αφού οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και το βράδυ της Πέμπτης (27/8) επήλθε το οριστικό «ντιλ».

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, ο 38χρονος Σουηδός επιθετικός δέχθηκε την πρόταση των «ροσονέρι» για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, που θα αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 7.000.000 ευρώ χωρίς μπόνους.

Τα ίδια μέσα υπογραμμίζουν πως ο Ιμπραϊμοβιτς αναμένεται μέσα στις προσεχείς ώρες στην Ιταλία για να βάλει την υπογραφή του και να βρει τους συμπαίκτες του για την έναρξη της νεάς σεζόν, που θα είναι η τέταρτη συνολικά στην καριέρα του με τα χρώματα της Μίλαν.