«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Γκάρεθ Μπάρι - Ρέκορντμαν συμμετοχών στην Premier League

Έπειτα από 653 εμφανίσεις στην Premier League και το απόλυτο ρεκόρ σε επίπεδο συμμετοχών, ο Γκάρεθ Μπάρι αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. 

«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Γκάρεθ Μπάρι - Ρέκορντμαν συμμετοχών στην Premier League

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον Γκάρεθ Μπάρι. Ο Άγγλος μέσος όντας πλέον στα 39 του χρόνια, πήρε την απόφαση να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο πρώην μέσος των Μάντσεστερ Σίτι, Άστον Βίλα, Έβερτον και Γουέστ Μπρομ, είχε μείνει δίχως ομάδα από τις αρχές του Αυγούστου όταν και ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τους «baggies», οι οποίοι επέστρεψαν στα «σαλόνια» στην Premier League.

Ο ίδιος σκέφτηκε το μέλλον του και αποφάσισε πως πρέπει να σταματήσει το ποδόσφαιρο, έχοντας διαγράψει μία σπουδαία καριέρα στα αγγλικά γήπεδα. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να σημειωθεί, πως ο Γκάρεθ Μπάρι, παραμένει ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην Premier League με 653 παιχνίδια, ενώ συνολικά έχει μετρήσει 832 αναμετρήσεις στην παρουσία του στα γήπεδα. Στο παλμαρέ του κατέχει επίσης 53 συμμετοχές με την Εθνική Αγγλίας.