Το «αντίο» του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Ζινεντίν Ζιντάν

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχαιρέτησε μέσω Instagram τον προπονητή που έφερε τα τρία συνεχόμενα Champions League στη Μαδρίτη.

Το «αντίο» του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Ζινεντίν Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποτελεί παρελθόν από το τιμόνι της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε έκρινε ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να αποσυρθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο «Ζιζού» οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κατάκτηση τριών σερί Champions League και όπως ο ίδιος παραδέχθηκε η φυγή του «είναι το καλύτερο για όλους. Για το κλαμπ, τους παίκτες και εμένα. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να νικά και χρειάζεται μία αλλαγή μετά από τρία χρόνια. Μία νέα… φωνή, μία νέα μέθοδο δουλειάς».

Ένας από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών της Ρεάλ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει κάνει αινιγματική δήλωση σχετικά με τον μέλλον του στη Μαδρίτη, με μήνυμά του στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει τον Ζιντάν:

«Μόνο περηφάνια νιώθω που ήμουν παίκτης σου. Μίστερ, σε ευχαριστώ πολύ για όλα», έγραψε ο Κριστιάνο σε μια φωτογραφία του με τον Γάλλο τεχνικό.