Η Ρόμα ανακοίνωσε τον Πέδρο!

Παίκτης της Ρόμα είναι με κάθε επισημότητα ο Ισπανός επιθετικός Πέδρο Ροδρίγεθ έπειτα από μια πενταετία στην Τσέλσι.

Η Ρόμα ανακοίνωσε τον Πέδρο!

Κάτοικος Ρώμης είναι από την Τρίτη 25/8 ο Ισπανός φορ-εξτρέμ Πέδρο Ροδρίγεθ, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της Ρόμα. Η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας επισημοποίησε την απόκτηση του 33χρονου Ίβηρα διεθνούς, ο οποίος αποκτήθηκε χωρίς ανταλλάγματα από την Τσέλσι, στην οποία αγωνίστηκε τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο ως τις 30 Ιουνίου 2023. «Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι εδώ», δήλωσε ο Πέδρο. «Είμαι ενθουσιασμένος για αυτήν τη νέα πρόκληση και θα αγωνιστώ σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχαριστώ τους φιλάθλους για το καλωσόρισμά τους. Ελπίζω να τους κάνω χαρούμενους», συμπλήρωσε.

Ο Πέδρο εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα, στην περίφημη Μασία, σε ηλικία 17 ετών ερχόμενος από την τοπική ομάδα Κλαμπ Ντεπορτίβο Σαν Ισίδρο. Ξεκινώντας από την τρίτη ομάδα των «μπλαουγκράνα», έφτασε μέχρι την πρώτη, τη μεγάλη ομάδα, της οποίας ήταν πρωτοκλασάτο στέλεχος για αρκετά χρόνια (2008-15), καταγράφοντας 204 συμμετοχές και σημειώνοντας 58 τέρματα. Τότε τον αγόρασε η Τσέλσι, με τη φανέλα της οποίας πέτυχε 29 γκολ σε 137 εμφανίσεις.