Ligue 1: Αναβλήθηκε ο αγώνας Παρί Σεν Ζερμέν-Λανς

Η αναμέτρηση μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Λανς για την  Ligue 1 αναβλήθηκε για να ξεκουραστούν οι παίκτες της φιναλίστ του Champions League.

 Ligue 1: Αναβλήθηκε ο αγώνας Παρί Σεν Ζερμέν-Λανς

Μερικές έξτρα ημέρες ξεκούρασης εξασφάλισε η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς η γαλλική λίγκα μετέθεσε για τις 10/9 την αναμέτρησή της με τη Λανς, για τη 2η αγωνιστική του σαμπιονά, που ήταν προγραμματισμένη για το προσεχές Σάββατο.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας ολοκλήρωσαν την περασμένη Κυριακή (23/8) τις υποχρεώσεις τους για τη σεζόν 2019-20, γνωρίζοντας την ήττα 1-0 από τη Μπάγερν στον τελικό του Champions League, αλλά θα πρέπει πολύ γρήγορα να ξεκινήσουν τη νέα χρονιά, καθώς η Ligue 1 ξεκίνησε ήδη το περασμένο Σαββατοκύριακο (φυσικά το ματς της Παρί με τη Μετζ αναβλήθηκε).

Η μετάθεση του αγώνα με τη Λανς για τις 10/9, πάντως, δημιουργεί άλλου είδους προβλήματα, καθώς δύο ημέρες νωρίτερα (8/9) αγωνίζεται η εθνική Γαλλίας με την Κροατία για το Nations League, ενώ για τις 13 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι πρωταθλήματος με τη Μαρσέιγ στο «Παρκ ντε Πρενς».

Η γαλλική λίγκα ανακοίνωσε επίσης ότι ο αγώνας Στρασμπούρ-Νις, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 30/8, μετατίθεται για το Σάββατο 29/8.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ