Συμπαίκτης με τον Τσιμίκα ο Τραορέ;

Η Λίβερπουλ εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Αντάμα Τραορέ της Γουλβς, ενώ στο… κόλπο έχει μπει και η Μάντσεστερ Σίτι.

Συμπαίκτης με τον Τσιμίκα ο Τραορέ;

Ο Αντάμα Τραορέ είναι το μεγάλο αστέρι της Γουλβς και ο ποδοσφαιριστής που έχει κλέψει την παράσταση με τις εμφανίσεις του. Ο άσος των «λύκων» έχει αναγκάσει μεγάλους συλλόγους να τον έχουν βάλει στο… στόχαστρο και ένας από αυτούς είναι η Λίβερπουλ. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο Τραορέ να γίνει συμπαίκτης με τον Κώστα Τσιμίκα, τον παίκτη που αντιμετώπισε δύο φορές στο Europa League.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Αγγλία οι Reds θέλουν να ενισχύσουν κι άλλο την ομάδα τους προκειμένου να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή. Ο Τραορέ είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκεται στο… στόχαστρο τους. Ο Γιούργκεν Κλοπ στο παρελθόν έχει μιλήσει με εγκωμιαστικά σχόλια για τον Τραορέ.

Ο ίδιος, ωστόσο, έχει κάνει δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία, αλλά η προοπτική της Λίβερπουλ δεν τον αφήνει αδιάφορο. Μάλιστα και ο Νούνο Εσπίριτο φέρεται να έχει τονίσει στους διοικούντες της Γουλβς πως είναι σημαντικό να συγκεντρωθεί ένα κεφάλαιο για την ενίσχυση της ομάδας και πως ο Τραορέ μπορεί να φέρει αρκετά χρήματα στο ταμείο.

Πάντως στο κόλπο για τον εξτρέμ της Γουλβς έχει μπει και η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» επίσης ασχολούνται πολύ σοβαρά με την περίπτωση του γνωρίζοντας ότι οι «λύκοι» δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν.