Συνάντηση της Ίντερ με τον Κόντε

Η διοίκηση της Ίντερ τα λέει με τον Αντόνιο Κόντε προκειμένου να αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Συνάντηση της Ίντερ με τον Κόντε

Η Ίντερ έφτασε στην πηγή, αλλά δεν μπόρεσε να πιει νερό αφού έχασε το Europa League από τη Σεβίλλη. Οι «νερατζούρι» κατά γενική ομολογία έχουν κάνει μία αρκετά καλή σεζόν, αλλά απέτυχαν να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά Μέσα την Τρίτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση της διοίκησης της Ίντερ με τον Αντόνιο Κόντε προκειμένου να αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ακόμη θα γίνει κουβέντα και για το μπάτζετ που θα έχει η ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο για να ενισχυθεί και να παρουσιαστεί στο ίδιο υψηλό επίπεδο. Ο Αντόνιο Κόντε σε δηλώσεις του για το μέλλον του τόνισε:

«Πρέπει να γυρίσουμε στο Μιλάνο, θα κάνουμε μερικές ημέρες διακοπές. Με καθαρό μυαλό θα συναντηθούμε και θα αξιολογήσουμε τη σεζόν. Η διοίκηση θα σχεδιάσει το μέλλον της Ίντερ με ή χωρίς εμένα. Ήταν μια δύσκολη σεζόν από κάθε άποψη, θα λάβουμε την καλύτερη απόφαση για την Ίντερ. Πάντα θα ευχαριστώ την Ίντερ για την πανέμορφη αυτή εμπειρία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας του Μιλάνου.