Σε καραντίνα ο Χάρι Κέιν μετά από διακοπές στις Μπαχάμες

Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός της Τότεναμ τέθηκε σε υποχρεωτική απομόνωση δεκατεσσάρων ημερών αφότου επέστρεψε από ταξίδι αναψυχής στις Μπαχάμες.

Σε καραντίνα ο Χάρι Κέιν μετά από διακοπές στις Μπαχάμες

Ήταν προδιαγεγραμμένη διαδικασία, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, που απλώς τηρήθηκε για τον Χάρι Κέιν. Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός ταξίδεψε στις εξωτικές Μπαχάμες με σκοπό να απολαύσει τις καλοκαιρινές διακοπές του προτού αρχίσει προετοιμασία με την Τότεναμ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αφού λοιπόν επέστρεψε στην πατρίδα του ολοκληρώνοντας το υπερατλαντικό ταξίδι αναψυχής, ο 27χρονος άσος τέθηκε σε υποχρεωτική καραντίνα διάρκειας δύο εβδομάδων. Κατόπιν τούτου θα χάσει ένα μέρος της προετοιμασίας των Λονδρέζων και η επάνοδός του στις ομαδικές προπονήσεις αναμένεται να πραγματοποιηθεί λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος (12 Σεπτεμβρίου).

Όσον αφορά τις υποχρεώσεις με το εθνόσημο, ο Κέιν θα βρεθεί κανονικά στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για τα παιχνίδια του Nations League με την Ισλανδία και τη Δανία στις 5 και 8 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.