Τραυματίστηκε ο Οξλέιντ-Τσαμπερλέιν στην προετοιμασία της Λίβερπουλ

Ο διεθνής μέσος της πρωταθλήτριας Αγγλίας χτύπησε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και χάνει σίγουρα τον τελικό του Κομιούνιτι Σιλντ με την Άρσεναλ.

Τραυματίστηκε ο Οξλέιντ-Τσαμπερλέιν στην προετοιμασία της Λίβερπουλ

Σημαντική απώλεια συνιστά για τη Λίβερπουλ ο τραυματισμός του Άλεξ Οξλέιντ-Τσαμπερλέιν στη διάρκεια της προετοιμασίας των «κόκκινων» στην Αυστρία. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος μέτρησε φέτος 30 συμμετοχές και 4 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, την οποία κατέκτησαν οι «ρεντς» έπειτα από φρενήρη πορεία και αναμονή 30 ετών, θα είναι σίγουρα απών από τον τελικό του Κομιούνιτι Σιλντ την επόμενη εβδομάδα (29 Αυγούστου) με αντίπαλο την κάτοχο του Κυπέλλου, Άρσεναλ.

Σύμφωνα με τον Γερμανό προπονητή της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Ευρώπης και κόσμου, Γιούργκεν Κλοπ, ο διεθνής Άγγλος μέσος τραυματίστηκε στο γόνατο σε μια διεκδίκηση της μπάλας στο προπονητικό κέντρο όπου «χτίζεται» η Λίβερπουλ της αγωνιστικής περιόδου 2020-21. Ο θρυλικός σύλλογος του Μερσεϊσάιντ γνωστοποίησε ότι ο Οξλέιντ-Τσαμπερλέιν αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αγγλία προκειμένου να ξεκινήσει την αποθεραπεία του.