Μουντιάλ 2018: Προβλημάτισε η Ιαπωνία (vid)

Ηττήθηκε με από την Γκάνα, η οποία θα απουσιάσει από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Μουντιάλ 2018: Προβλημάτισε η Ιαπωνία (vid)

Ντεμπούτο με ήττα στον πάγκο της Ιαπωνίας έκανε ο Ακίρα Νισίνο. Στο πρώτο του ματς στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Γκάνα.

Ο Νισίνο δοκίμασε ένα νέο σύστημα με πέντε παίκτες στην άμυνα και τον Καγκάβα της Μπορούσια Ντόρτμουντ στον πάγκο. Το ματς έγινε στην Γιοκοχάμα και η Γκάνα που δεν κατόρθωσε να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, πήρε το προβάδισμα μόλις στο 1ο λεπτό με σκόρερ τον Τόμας Παρτέι, της Ατλέτικο Μαδρίτης, με εκτέλεση φάουλ. Ο Εμανουέλ Μπόατενγκ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 51ο λεπτό. πέναλτι σε 51 λεπτά.

Γενικά, κακή εμφάνιση για τους Ιάπωνες σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη υπό βροχή. Φαίνεται πως ο 63χρονος Νισίνο έχει να πάρει δύσκολες αποφάσεις καθώς μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανακοινώσει τους 23 παίκτες που θα πάρει μαζί του στη Ρωσία.

Η Ιαπωνία θα συνεχίσει την προετοιμασία της με φιλικούς αγώνες με την Ελβετία και την Παραγουάη πριν από τον εναρκτήριο αγώνα της ομάδας στο Μουντιάλ με αντίπαλο την Κολομβία στις 19 Ιουνίου. Η Σενεγάλη και η Πολωνία είναι οι άλλες δύο ομάδες του ομίλου.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση της Ιαπωνίας με την Γκάνα: