Μουντιάλ 2018: Μια ομάδα μόνος του ο Μέσι, 4-0 η Αργεντινή (vid)

Χατ τρικ από τον σταρ της Μπαρτσελόνα απέναντι στην αδύναμη Αϊτή - Δείτε γκολ και φάσεις

Μουντιάλ 2018: Μια ομάδα μόνος του ο Μέσι, 4-0 η Αργεντινή (vid)

Πέτυχε τρία γκολ, δημιούργησε το τέταρτο και οδήγησε την Αργεντινή στη φιλική νίκη με 4-0 επί του Εκουαδόρ. Μια ομάδα μόνος του ο σταρ της Μπαρτσελόνα, χωρίς είναι η αλήθεια σπουδαίο αντίπαλο. Ο αδύναμη Ταϊτή, νούμερο 108 στον κόσμο για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ήταν απλά... κομπάρσος στο πάρτι του Μέσι, που πέτυχε χατ τρικ, ενώ δημιούργησε το τέταρτο γκολ που πέτυχε ο Αγουέρο.

Το ματς είχε ιστορικό χαρακτήρα για τον ο Μασεράνο που προσπέρασε τον Ζανέτι στη λίστα με τις περισσότερες συμμετοχές (143) στην Εθνική Αργεντινής. Ο Μέσι και οι συμπαίκτες του καταχειροκροτήθηκαν στο Μπομπονέρα.

Ο αρχηγός της Αργεντινής άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 17', πέτυχε το 2-0 με προβολή μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα στο 58' και έκανε το 3-0 66'. Μόλις μετά από δύο λεπτά έδωσε την ασίστ για να σκοράρει ο Αγουέρο που διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ο Λιονέλ Μέσι δήλωσε ότι η Αργεντινή θα «πάει στη Ρωσία με μια μεγάλη ελπίδα» και πρόσθεσε: «Δεν θα πάμε στη Ρωσία ως φαβορί αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Περισσότερο σημαντικό από το αποτέλεσμα στο φιλικό με την Αϊτή, ήταν ότι μπορέσαμε να αποχαιρετήσουμε με τον σωστό τρόπο τους οπαδούς μας».

Η Αργεντινή βρίσκεται πλέον στη Βαρκελώνη για να προετοιμαστεί για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του θα αντιμετωπίσουν την Ισλανδία στις 16 Ιουνίου, την Κροατία στις 21 Ιουνίου και τη Νιγηρία στις 26 Ιουνίου.