Κρούσμα κορονοϊού στη Λίβερπουλ

Δεν έχει διευκρινιστεί εάν είναι ποδοσφαιριστής ή κάποιο άλλο μέλος της αποστολής που βρίσκεται στην Αυστρία για προετοιμασία.

Κρούσμα κορονοϊού στη Λίβερπουλ

Κρούσμα κορονοϊού ανιχνεύθηκε στην αποστολή της Λίβερπουλ, η οποία βρίσκεται στα περίχωρα του Σάλτσμπουργκ και πραγματοποιεί μίνι προετοιμασία.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας άρχισαν την περασμένη Κυριακή επί αυστριακού εδάφους την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν και σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ρεπορτάζ μέλος της ομάδας έχει διαγνωσθεί με κορονοϊό.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για ποδοσφαιριστή. Μια αυστριακή εφημερίδα έκανε γνωστό το γεγονός και το επιβεβαίωσε με ρεπορτάζ της η βρετανική Mirror, η οποία αναφέρει πως οι αξιωματούχοι της Λίβερπουλ δεν επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν.

Αναφέρει ωστόσο ότι το μέλος της αποστολής βρέθηκε θετικό σε έλεγχο που έγινε την Κυριακή λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία επί αυστριακού εδάφους.

Αρχικά οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν προγραμματίσει να μεταβούν στη Γαλλία στο προπονητικό κέντρο που προτιμά τα τελευταία δύο χρόνια ο Κλοπ, αλλά λόγω των περιορισμών που υπάρχουν στη χώρα για ταξιδιώτες από τη Βρετανία, αποφασίστηκε η ομάδα να μεταβεί στο Σάλτσμπουργκ και να κάνει εκεί προπονήσεις.

Η πρωινή προπόνηση έγινε κανονικά και το πρόγραμμα της προετοιμασίας δεν αναμένεται να διαταραχθεί καθώς, όπως ορίζεται από το σχετικό υγειονομικό πρωτόκολλο, απομονώθηκε ήδη ο άνθρωπος που βρέθηκε θετικός, ώστε να μην έχει επαφή με τους υπόλοιπους της ομάδας.

Μάλιστα το συγκεκριμένο άτομο θα υποβληθεί ξανά σε έλεγχο για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ψευδούς αποτελέσματος και αν είναι ξανά θετικό το δείγμα, τότε θα παραμείνει για επτά ημέρες σε καραντίνα.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας