Επίσημο: Τέλος ο Σετιέν από την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα με ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας της με τον Κίκε Σετιέν. Ο Ερίκ Αμπιντάλ παραμένει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή

Επίσημο: Τέλος ο Σετιέν από την Μπαρτσελόνα

Ήταν γνωστό, έγινε και επίσημο, καθώς η απόλυση του Κίκε Σετιέν από την Μπαρτσελόνα οριστικοποιήθηκε. Ο μέχρι πρότινος, προπονητής είναι ο πρώτος που αποτελεί παρελθόν από το κλαμπ μετά την βαριά ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά του Champions League.

Οι Καταλανοί ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας με ον Σετιέν ενώ ξεκαθαρίζουν πως ο Ερίκ Αμπιντάλ παραμένει στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ο Κούμαν νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα

«Αυτή είναι η πρώτη απόφαση στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της πρώτης ομάδες , που θα συμφωνηθεί από κοινού με τον τωρινό τεχνικό διευθυντή και τον νέο προπονητή που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες».

Ο Σετιέν είχε αναλάβει καθήκοντα μετά τη φυγή του Ερνέστο Βαλβέρδε στις 13 Ιανουαρίου και σε 25 ματς είχε 16 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες. Επίσης, με νέα ανακοίνωση, η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» ενημέρωσε ότι οι εκλογές θα γίνουν κανονικά στις 15 Μαρτίου του 2021, όπως είναι προγραμματισμένο.