Ο Κούμαν νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ρόναλντ Κούμαν για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία και τις επόμενες ημέρες παραιτείται από τον πάγκο της εθνικής ομάδας.

Ο Κούμαν νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα

Το 8-2 από τη Μπάγερν προκάλεσε ραγδαίες εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έχουν ξεκινήσει μία μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να μαζέψουν την κατάσταση, αφού πλέον αντιλαμβάνονται ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Όπως αναφέρουν τα Μέσα στη Βαρκελώνη ήδη η διοίκηση της "Μπάρτσα" έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι Καταλανοί ο Ολλανδός έχει δώσει τα χέρια με τη Μπαρτσελόνα και αναμένεται το επόμενο διάστημα να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα της χώρας του. Μόλις αποχωρήσει από την εθνική ομάδα θα ανακοινωθεί από τη Μπαρτσελόνα.

Στη Καταλονία αναφέρουν πως πρόκειται για οριστική συμφωνία των δύο πλευρών και πως ο Κούμαν θα αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Ολλανδός θα επιχειρήσει να επαναφέρει την ηρεμία στη Μπαρτσελόνα, αφού πλέον είναι ξεκάθαρο ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Είχε υπηρετήσει τη Μπαρτσελόνα ως ποδοσφαιριστής από το 1989 έως το 1995, ενώ ήταν και βοηθός προπονητή από το 1998 έως το 2000. Ο Ρόναλντ Κούμαν επιστρέφει στην ομάδα της Καταλονίας με στόχο να την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών.