Ολυμπιακός - Μπόκα: Οψιόν αγοράς για Σολδάνο 5 εκατ. ευρώ

Τη Δευτέρα η Μπόκα Τζούνιορς αναμένεται να ανακοινώσει την επέκταση του δανεισμού του Φράνκο Σολδάνο, ενώ και στη νέα συμφωνία έχει μπει οψιόν αγοράς 5 εκατ. ευρώ.

Ολυμπιακός - Μπόκα: Οψιόν αγοράς για Σολδάνο 5 εκατ. ευρώ

Η συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Μπόκα για τον Φράνκο Σολδάνο είναι δεδομένη. Ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίζει στην ομάδα του Μπουένος Άιρες γι’ ακόμα ένα χρόνο με τη μορφή του δανεισμού.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων διήρκησαν αρκετό καιρό με τον παίκτη να παίζει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας για παράταση του δανεισμού του. Ολυμπιακός και Μπόκα τα βρήκαν για να μείνει ο παίκτης γι’ ακόμα ένα χρόνο και οι Πειραιώτες θα εισπράξουν 300.000 ευρώ.

Η Μπόκα Τζούνιορς αναμένεται να ανακοινώσει την επέκταση δανεισμού του Σολδάνο τη Δευτέρα. Ο ποδοσφαιριστής είχε αποδειχτεί πολύ σημαντικός στην προσπάθεια που έκανε την περασμένη σεζόν η Μπόκα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Αργεντινής στη συμφωνία που έκανε ο Ολυμπιακός και η Μπόκα μπήκε οψιόν αγοράς. Για να κάνει δικό της η ομάδα του Μπουένος Άιρες τον ποδοσφαιριστή θα πρέπει να καταβάλει στον Ολυμπιακό 5 εκατ. ευρώ. Ίδια ρήτρα είχε μπει και στον πρώτο δανεισμό του Σολδάνο από τους Πειραιώτες στη Μπόκα. Μεσολάβησε, ωστόσο η κρίση που προκάλεσε η πανδημία και οι Αρργεντίνοι αδυνατούσαν να καταβάλουν αυτό το ποσό στον Ολυμπιακό και γι’ αυτό ανανέωσαν το δανεισμό του.