Σάντσο για Μάντσεστερ: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος στη Ντόρτμουντ»

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να θέλει τον Σάντσο, αλλά ο ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ δηλώνει ότι είναι χαρούμενος και πως θέλει να δώσει κίνητρο στους νεότερους παίκτης της Μπορούσια.

Σάντσο για Μάντσεστερ: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος στη Ντόρτμουντ»

Μπορεί ο Τζέιντον Σάντσο να βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο άσος της Ντόρτμουντ, δηλώνει χαρούμενος που βρίσκεται στην Μπορούσια και απολαμβάνει να βοηθά κάποιους από τους πιο νεαρούς παίκτες της ομάδας να εξελιχθούν.

Ο 20χρονος ακραίος επιθετικός, ακολούθησε την αποστολή της γερμανικής ομάδας στο προπονητικό καμπ που πραγματοποιεί στην Ελβετία και την Τετάρτη (12/8) αγωνίστηκε στο α΄ μέρος του φιλικού με την αυστριακή Άλταχ, όπου η Ντόρτμουντ επικράτησε με 6-0, έχοντας στη σύνθεσή της παίκτες όπως τον 20χρονο Έρλινγκ Χάαλαντ, τον 17χρονο Τζουντ Μπέλινγκχαμ και τον 17χρονο Τζιοβάνι Ρέινα.

Ο Σάντσο δήλωσε μετά τον αγώνα: «Μου αρέσει να παίζω με αυτά τα παιδιά. Είναι ένας ξεχωριστός όμιλος ποδοσφαιριστών. Έχουμε μερικούς ξεχωριστούς νεαρούς παίκτες που έρχονται. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που μοιράζομαι τον αγωνιστικό χώρο μαζί τους και τους οδηγώ. Εντάχθηκα στην Ντόρτμουντ όταν ήμουν 17 ετών, κάποιοι από τους παίκτες είναι της ίδιας ηλικίας. Έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση. Μπορώ να τους καθοδηγήσω στο τι είναι καλό και τι όχι. Επίσης, ελπίζω ότι μπορώ να τους δώσω κίνητρο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ