Σκωτία: Αναβλήθηκαν λόγω κορονοϊού τα δύο επόμενα παιχνίδια των Σέλτικ και Αμπερντίν

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Σκωτίας αποφάσισε να αναβάλει τις δύο επόμενες αναμετρήσεις των Αμπερντίν και Σέλτικ λόγω κορονοϊού

Σκωτία: Αναβλήθηκαν λόγω κορονοϊού τα δύο επόμενα παιχνίδια των Σέλτικ και Αμπερντίν

Tην αναβολή των επόμενων δύο παιχνιδιών της Αμπερντίν και της Σέλτικ για το πρωτάθλημα Σκωτίας, ελέω κορονοϊού, ανακοίνωση την Τρίτη (11/8) η Ομοσπονδία της χώρας.

Σύμφωνα με την γνωστοποίηση, οι άνθρωποι της λίγκας είχαν συμβούλιο με τον υπουργό Υγείας της Σκωτίας αλλά και με κυβερνητικούς συμβούλους. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, τέθηκε το αίτημα αναβολής των αγώνων των δύο κλαμπ και επήλθε συμφωνία.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αναφέρει: «Τα συγκεκριμένα παιχνίδια αναβλήθηκαν υπό το φως των συνεχιζόμενων περιορισμών στο Αμπερντίν, αλλά και της είδησης ότι ο παίκτης της Σέλτικ, Μπολί Μπολινγκολί-Μπομπό παραβίασε τις κυβερνητικές οδηγίες περί δημόσιας υγείας και τα πρωτόκολλα του ποδοσφαίρου».

Ο αμυντικός από το Βέλγιο πήγε μέχρι την Ισπανία πριν τον αγώνα με την Κιλμάρνοκ, χωρίς βέβαια το συζητήσει με τη διοίκηση των «Καθολικών» ενώ μετά την επιστροφή του αγωνίστηκε κανονικά στο παραπάνω ματς, χωρίς προηγουμένως να έχει τεθεί για κάποιο διάστημα σε καραντίνα.

Οι «Ντονς» θα αντιμετώπιζαν την Τετάρτη (12/8) τη Χάμιλτον και το Σάββατο (15/8) τη Σέλτικ. Οι «Κέλτες» πριν τον μεταξύ τους αγώνα θα έπαιζαν εκτός έδρας με την Σεντ Μίρεν την Τετάρτη (12/8).