Μπουντεσλίγκα: Χωρίς θεατές μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

Οι υπουργοί Υγείας των κρατιδίων της Γερμανίας αποφάσισαν να συνεχιστεί η απαγόρευση θεατών στα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα, μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου

Μπουντεσλίγκα: Χωρίς θεατές μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

Οι υπουργοί Υγείας των ομοσπονδιακών κυβερνήσεων των κρατιδίων της Γερμανίας, αποφάσισαν σήμερα Δευτέρα να παρατείνουν την απαγόρευση της παρουσίας θεατών στα γήπεδα της Bundesliga, τουλάχιστον μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το γερμανικό πρωτάθλημα, ήταν το πρώτο σε όλη την Ευρώπη, που ξεκίνησε στα μέσα Μαΐου μετά το lockdown λόγω του ιού Covid-19, κάτω από πολύ αυστηρούς κανόνες κι ένα πρωτόκολλο που ακολούθως εφαρμόστηκε στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

«Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. Στην παρούσα φάση, η επιστροφή των θεατών στα γήπεδα θα ήταν ένα πολύ λάθος μήνυμα για όλους» δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Γενς Σπαν, σε μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Σπαν, επισήμανε επίσης πως ο αριθμός των κρουσμάτων έχει αυξηθεί και πάλι τις τελευταίες ημέρες και προειδοποίησε πως πρέπει να παρθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα για να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας