Τσέλσι: Το «αντίο» του Πέδρο στους Λονδρέζους

Ύστερα από πέντε χρόνια παρουσίας στην Τσέλσι, ο Πέδρο αποχαιρέτησε τους «μπλε» του Λονδίνου. 

Τσέλσι: Το «αντίο» του Πέδρο στους Λονδρέζους

Παρελθόν από την Τσέλσι αποτελεί ο Πέδρο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα και ο Ισπανός εξτρέμ είπε το δικό του «αντίο» στους Λονδρέζους στους οποίους αγωνίστηκε από το 2015, πετυχαίνοντας 43 γκολ σε συνολικά 200 συμμετοχές.

Συγκεκριμένα, ο Πέδρο έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Μετά από πέντε υπέροχα χρόνια, η θητεία μου στην Τσέλσι ολοκληρώνεται. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, τους προπονητές και τους συμπαίκτες που είχα και φυσικά όλους τους φιλάθλους. Ευχαριστώ για την εμπειρία του να είσαι μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας, της Τσέλσι. Ημουν πολύ χαρούμενος εδώ, ένιωθα σαν το σπίτι μου.

Ήταν χαρά και τιμή μου να παίζω γι' αυτόν τον σύλλογο και να κερδίζουμε τίτλους της Premier League, του FA Cup και του Europa League, καθώς και να αγωνίζομαι σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Έκανα τη σωστή επιλογή, παίρνω μαζί μου υπέροχες και αξέχαστες αναμνήσεις. Λέω αντίο σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου και είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το επόμενο που θα ξεκινήσω. Ευχαριστώ και καλή τύχη για το μέλλον. Come on Blues».