Γιουβέντους: Τέλος ο Σάρι!

Η συνεργασία της Γιουβέντους και του Μαουρίτσιο Σάρι δεν κράτησε πολύ. Ο Ιταλός τεχνικός αποτελεί παρελθόν (απομένουν οι ανακοινώσεις) και πιθανότατα ο Ποκετίνο θα είναι ο αντικαταστάτης του. 

Γιουβέντους: Τέλος ο Σάρι!

Το κλίμα στις τάξεις της Γιουβέντους μετά τον αποκλεισμό από τη Λιόν, ήταν βαρύ. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Αντρέα Ανιέλι είχε δηλώσει πως θα έρθουν ριζικές αλλαγές και φαίνεται πως δεν άργησαν.

Μία απόν αυτές είναι και η απομάκρυνση του Μαουρίτσιο Σάρι, από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Το πρωί του Σαββάτου (08/08), ιταλικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως οι Ιταλοί, εξετάζουν περιπτώσεις προπονητών για τον πάγκο.

Μέσα στην ημέρα υπήρξαν εξελίξεις. Σύμφωνα με το «SporItalia», η διοίκηση της Γιούβε μίλησε με τον Σάρι και του ανακοίνωσε πως η συνεργασία ολοκληρώθηκε. Το μόνο που απομένει είναι το οριστικό τέλος του 61χρονο τεχνικού από τον πάγκο των «μπιανκονέρι».

Μαουρίτσιο Σάρι –Γιουβέντους: Δεν ταιριάζετε σου λέω...

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση του προπονητή ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Μαουρίτσιο Σάρι στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Μάλιστα, το δημοσίευμα τονίζει πως οι ιθύνοντες της Γιουβέντους, βρίσκονται σε συζητήσεις με τον άλλοτε προπονητή της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Θα πρέπει να σημειωθεί, πως ο Αργεντινός κόουτς δεν είνια ο μοναδικός που βρίσκεται στην λόστα της Γιουβέντους, καθώς τόσο ο Ζινεντίν Ζιντάν όσο και ο Σιμόνε Ιντζάκι είναι υποψήφιοι. Ωστόσο, οι δύο τελευταίοι συγκεντρώνουν ελάχιστες πιθανότητες, καθώς ο Ζιντάν δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από την Ρεάλ φέτος, ενώ και στην Λάτσιο, θεωρούν σίγουρη την παραμονή του Ιντζάκι στον πάγκο.

Το παραπάνω γεγονός, τοποθετεί αυτομάτως τον Μαουρίσιο Ποκετίνο ως τον νούμερο ένα υποψήφιο, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα.