Ζιντάν: «Δεν υπάρχει τίποτα να σκεφτώ, είμαι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έκανε έναν... μίνι απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League. 

Ζιντάν: «Δεν υπάρχει τίποτα να σκεφτώ, είμαι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης»

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε στην Αγγλία από την Μάντσεστερ Σίτι για δεύτερη φορά και έχασε την πρόκριση στο Final 8 του Champions League. Από την μεριά του ο τεχνικός των Μαδριλένων Ζινεντίν Ζιντάν έκανε τον δικό του απολογισμό και... υποστήριξε για ακόμα μία φορά τη θέση του τονίζοντας πως αυτός είναι ο προπονητής της Ρεάλ.

Αναλυτικά το σχόλιό του:

«Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, χάσαμε έναν αγώνα και την πρόκριση. Αλλά πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για όλα όσα έχουμε πετύχει κατά τη διάρκεια της σεζόν. Χάσαμε δύο αγώνες, εναντίον ενός καλού αντιπάλου, πρέπει να το αποδεχτούμε. Είχαμε τις πιθανότητες να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Το 95% όσων κάναμε αυτήν την σεζόν ήταν εξαιρετικό.

Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα και για αυτό που έχουμε επιτύχει. Ηταν μια υπέροχη σεζόν, ακόμη κι εάν οι παίκτες δεν είναι ευχαριστημένοι, επειδή θέλουν να κερδίζουν. Αλλά εγώ, είμαι υπερήφανος γι 'αυτούς. Είμαι εδώ. Είμαι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης έως ότου συμβεί κάτι. Δεν υπάρχει τίποτα να σκεφτώ. Είμαι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν υπάρχουν άλλες ερωτήσεις σχετικά με αυτό».