Ανανεώνει στη Μπενφίκα ο Σάμαρης με εντολή προέδρου

Ο 28χρονος Έλληνας μέσος φαίνεται πως θα παραμείνει κάτοικος Λισαβόνας και του χρόνου, καθώς ο πρόεδρος της Μπενφίκα Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, θέλει να ανανεωθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ανανεώνει στη Μπενφίκα ο Σάμαρης με εντολή προέδρου

Το όνομα του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Ανδρέα Σάμαρη, πριν λίγο καιρό "φιγούραρε" στην κορυφή της "black list" της Μπενφίκα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου. Στο "Ντα Λουζ" κάνουν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, μετά και την αποτυχία της κατάκτησης της Primeira Liga, η οποία κατέληξε στα χέρια της μισητής για αυτούς Πόρτο. Έτσι η "μπάλα" φάνηκε να "παίρνει" και τον Πατρινό ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα η Εσπανιόλ "γλυκοκοίταζε" τον Έλληνα διεθνή, τον οποίο διεκδικούσε ως αντάλλαγμα στο deal για τον αριστερό μπακ Ααρόν Μαρτίν. Παρόλα αυτά ο Ανδρέας Σάμαρης έχει έναν (ίσως τον πιο σημαντικό) "θερμό" υποστηρικτή στους Ίβηρες. Ο λόγος για τον πρόεδρο της Μπενφίκα ,Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, που έδωσε εντολή για ανανέωση του συμβολαίου του πολυσύνθετου μέσου.

Ο Ανδρέας Σάμαρης,αγωνίζεται στην Μπενφίκα από το 2014 (όταν και μεταπήδησε από τον Ολυμπιακό) και έχει σημειώσει 3 τέρματα σε 91 εμφανίσεις με την φανέλα των "αετών της Λισαβόνας".