Premier League: Επέστρεψε η Φούλαμ! (highlights)

Η Φούλαμ νικώντας 2-1, στην παράταση (κ.α. 0-0), την Μπρέντφορντ στον τελικό των πλέι οφς της Championship επανήλθε στην Premier League μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Premier League: Επέστρεψε η Φούλαμ! (highlights)

Η Φούλαμ έγινε η ομάδα που συμπλήρωσε την 20αδα των συμμετεχουσών στην Premier League της σεζόν 2020-21 αφού στον τελικό των πλέι οφς που διεξήχθει στο Γουέμπλεϊ επικράτησε της Μπρέντφορντ, 2-1, στην παράταση!

Μεγάλος πρωταγωνιστής των πρωτευουσιάνων, μετά από ένα στείρο, από γκολ, 90λεπτο, ο Τζο Μπράιαν σκοράροντας δις στον εξτρά χρόνο.

Το πρώτο με τρομερό φάουλ από 40 μέτρα (105') εκμεταλλευόμενος αβλεψία του αντίπαλου γκολκίπερ (Ράγια) και το δεύτερο στο 117' μετά από «ένα - δύο» με τον Μίτροβιτς.

Έτσι οι «κότατζερς» ακολούθησαν τις Λιντς και Γουέστ Μπρομ στα «σαλόνια» του Αγγλικού ποδοσφαίρου, επιστρέφοντας μετά από ένα χρόνο απουσίας!

Η ομάδα του Λονδίνου, είχε τερματίσει 4η στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ στον ημιτελικό είχε αποκλείσει την Κάρντιφ.

Αντίθετα, η Μπρέντφορντ - που είχε τερματίσει 3η και στον ημιτελικό είχε αποκλείσει την Σουόνσι - απουσιάζει από το 1947 από την κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 123' με τον Ντάλσγκρααντ...

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Ράγια, Ντάλσγκααρντ, Γιάνσον, Πίνοκ, Χένρι (106' Χένρι), Γένσεν (105+1' Ντερβίσογλου), Νόργκααρντ, Ντα Σίλβα (83' Κάνιος), Μπεμό (61' Μαρκόντες), Ουάτκινς, Μπενραχμά.

ΦΟΥΛΑΜ: Ρόντακ, Οντόι (110' Κρίστι), Χέκτορ, Ριμ, Μπράιαν, Ριντ, Κέρνι, Καμαρά (105+1' Καβαλέιρο), Ονόμα (110' Λε Μαρσόν), Κεμπάνο (81' Νοκέρ), Ριντ (90+1' Μίτροβιτς).

Δείτε τα highlights και τους πανηγυρισμούς