Ομόνοια: Το «αντίο» του Ντάρμπισιρ

Ο Ματ Ντάρμπισιρ με ανάρτηση του στα social media ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Ομόνοια έπειτα από τέσσερα πετυχημένα χρόνια.

Ομόνοια: Το «αντίο» του Ντάρμπισιρ

Την περασμένη Τετάρτη ο Ματ Ντάρμπισιρ επέστρεψε στον Ρέντη παίζοντας απέναντι στον Ολυμπιακό σε φιλικό παιχνίδι με την Ομόνοια. Ο Άγγλος επιθετικός λίγες ημέρες μετά ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον κυπριακό σύλλογο.

Ο 34χρονος άσος πήγε στην Ομόνοια το καλοκαίρι του 2016, αλλά πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στη Μακάρθουρ. Ο ίδιος, ωστόσο με ποστάρισμα του στα social media έκανε γνωστό πως φεύγει από την Ομόνοια.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ματ Ντάρμπισιρ…

«Από που να ξεκινήσω. Ήταν μια έντονη συναισθηματικά φορτισμένη βδομάδα για μένα αυτή που πέρασε. Η Ομόνοια δεν είναι απλά μια ομάδα για μένα, είναι οικογένεια. Πέρασα τέσσερα απίστευτα χρόνια μαζί σας, εμπειρίες που θα μου μείνουν αξέχαστες. Το να κατακτήσει αυτή η ομάδα το πρωτάθλημα ήταν κάτι που δεν μπορούσα να μην κάνω. Ο στόχος μου ήταν να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στον θρόνο της. Εύχομαι τα καλύτερα στην Ομόνοια και πάντοτε θα παρακολουθώ την πορεία της από μακριά. Ευχαριστώ και αντίο για την ώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε και το ποστάρισμα του Ματ Ντάρμπισιρ…