Διχάζει με δηλώσεις του ο Γιασίν Μεριά

Ο Γιασίν Μεριά μίλησε σε ραδιόφωνο της Τυνησίας και με δηλώσεις του έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις για τη δουλειά που γίνεται στην Ευρώπη σε σχέση με την πατρίδα του.

Διχάζει με δηλώσεις του ο Γιασίν Μεριά

Ο Γιασίν Μεριά ανήκει στον Ολυμπιακό, αλλά με δηλώσεις που έκανε προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στις τάξεις της πρώην ομάδας του, τη Σφαξιέν από την οποία και τον αγόρασαν οι "ερυθρόλευκοι". Συγκεκριμένα ο έμπειρος στόπερ που αγωνίστηκε δανεικός στην Κασίμπασα αναφέρθηκε στις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα σε ευρωπαϊκούς συλλόγους και σε αυτούς της Τυνησίας.

Επικεντρώθηκε κατά κύριο λόγο στον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν οι ομάδες της Ευρώπης και μάλιστα δικαιολόγησε τους ποδοσφαιριστές της Γηραιάς Ηπείρου που αμοίβονται αδρά.

Μίλησε, λοιπόν, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Τυνησίας και είπε αρχικά: «Σε όλη τη διάρκεια του συμβολαίου μου με τη Σφαξιέν δεν έχω δουλέψει ποτέ στην αίθουσα του γυμναστηρίου και δεν είχαμε ασχοληθεί ποτέ με την ενδυνάμωση των μυών. Όλες οι ομάδες της Τυνησίας δεν δίνουν προσοχή σε αυτόν τον τομέα σε αντίθεση με τους ευρωπαϊκούς συλλόγους», είπε ο Μεριά.

Συνεχίζοντας ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός τόνισε: «Όταν έπαιζα στον Ολυμπιακό κάναμε καθημερινά προπόνηση στο γυμναστήριο για να δυναμώσουν οι μύες μας και να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση. Όλες οι ομάδες έχουν μία αίθουσα που έχει σχεδιαστεί γι' αυτό το λόγο. Και στην Τουρκία δουλεύαμε συνεχώς στο γυμναστήριο. Ακόμη και την ημέρα πριν τον αγώνα κάναμε ασκήσεις στο γυμναστήριο. Τώρα καταλαβαίνω γιατί οι ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη πληρώνονται αρκετά καλά, διότι δουλεύουν πολύ περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιασίν Μεριά.

Οι παραπάνω δηλώσεις του Γιασίν Μεριά, ωστόσο προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών της Σφαξιέν. Οι φίλοι της πρώην ομάδας του τον κατηγόρησαν πως όσα λέει είναι ψέματα και κάποιοι ανάρτησαν φωτογραφίες (σ.σ. όπως αναφέρουν τα Μέσα της Τυνησίας) που δείχνουν τον 27χρονο στόπερ να προπονείται στο γυμναστήριο.