Κόντε: Μας άφησε απροστάτευτους η διοίκηση της Ίντερ!

Βαρύ το κλίμα για τον Αντόνιο Κόντε που μετά το ματς με την Αταλάντα κατηγόρησε τους διοικούντες της Ίντερ ότι άφησαν την ομάδα απροστάτευτη...

Κόντε: Μας άφησε απροστάτευτους η διοίκηση της Ίντερ!

Το ότι η Ίντερ τερμάτισε 2η στην Serie A, στον πόντο, μάλιστα, από την πρωταθλήτρια Γιουβέντους (που πάντως αφού εξασφάλισε τον τίτλο το ...παράτησε) δεν φαίνεται αρκετό για να ικανοποιήσει τι φιλοδοξίες του Αντόνιο Κόντε που μετά το φινάλε του ακροτελεύτιου αγώνα πρωταθλήματος με την Αταλάντα (2-0 νίκη οι «νερατζούρι» στο Μπέργκαμο) έκανε τα παράπονα του προς τους διοικούντες, κατηγορώντας τους ότι άφησαν την ομάδα απροστάτευτη κατά τη διάρκεια της σεζόν, όπως και τον ίδιο και τους παίκτες του...

«Ήταν μία σκληρή σεζόν σε προσωπικό επίπεδο, πολύ σκληρή. Δεν νομίζω πως οι παίκτες είδαν τη δουλειά τους να αναγνωρίζεται, δεν νομίζω ότι είδα τη δική μου δουλειά να αναγνωρίζεται και όλοι λάβαμε ελάχιστη προστασία από το σύλλογο.

Θα πρέπει να ωριμάσουμε και να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων και των τομέων που δεν έχουν να κάνουν με τα τα του γηπέδου και ένας μεγάλος σύλλογος θα πρέπει να προστατεύει περισσότερο τους παίκτες του.

Θα το συζητήσουμε στο τέλος της σεζόν, θα πρέπει να δω τον πρόεδρο που βρίσκεται τώρα στην Κίνα. Είχαμε μηδέν προστασία. Το πρόβλημά μου είναι πως έχω ένα όραμα, βλέπω το μονοπάτι που πρέπει να πάρουμε και ξέρω τι χρειάζεται να κάνουμε.

Τις προάλλες είδα μία συνέντευξη που έδωσε το 2017 ο Λουτσιάνο Σπαλέτι όταν ήταν προπονητής στην Ίντερ. Είμαστε τώρα στο 2020 και δεν έχει αλλάξει το παραμικρό», είπε χαρακτηριστιικά στην κάμερα του "Sky Sport Italia"

Δηλώσεις που σύμφωνα με κάποιους αποτελούν άνοιγμα της «πόρτας» της εξόδου από τον 51χρονο Ιταλό τεχνικό, ενώ κατ' άλλους αναμένεται η διοίκηση των Λομβαρδών ν' αντιδράσει έντονα χωρίς πάντως να προβλέπεται απόλυση του.